The International PMU Achievement Awards worden weer uitgereikt tijdens het Nederlands PMU Congres 2025.

Hoe kan je deze award winnen?

Tijdens het Nederlands PMU Congres komen masters vanuit de hele wereld naar Nederland toe en is er een EXPERT jury samengesteld.

Zij zullen zorgvuldig kijken naar het ingezonden werk en de ontwikkeling van de deelnemers. Vanuit daar zal een selectie worden gemaakt en op drie onderdelen een derde, tweede en eerste winnaar bekend gemaakt worden.

Er zal gekeken worden naar het geheelde resultaat van het werk van de specialist aan de hand van een uitgebreide portfolio met ingezonden uitleg, filmmateriaal en additioneel fotomateriaal. Deze worden allen gecontroleerd op authenticiteit door een controle-panel uit Nederland.

Je complete portfolio moet ontvangen zijn voor 1 februari 2025 en opgestuurd worden naar info@nederlandspmucongres.nl

Portfolio’s na deze deadline kunnen helaas niet meet beoordeeld worden.

Waar kijkt de jury naar?

Tijdens de PMU Achievement Awards wordt gekeken naar het belangrijkste onderdeel van ons werk, namelijk: geheeld werk!

Aandachtpunten van de jury zijn: vorm binnen het gezicht, symmetrie, kleurheling, saturatie, techniekheling, vorm etc.

Er wordt beoordeeld op het uiteindelijke werk dat de deelnemer instuurt. Het controlepanel kan contact opnemen met modellen en andere verificaties uitvoeren op echtheid van het ingezonden materiaal, mocht er twijfel bestaan.

Het materiaal moet in hoge resoluties ingestuurd worden.

Wie mag zich inschrijven?

Het is een open inschrijving dus iedereen is welkom!

Het is echter wel belangrijk dat je minimaal vijf modellen kan insturen die volledig geheeld zijn. De modellen moeten ook bekend gemaakt worden bij de inschrijving omdat het mogelijk is dat het controle-panel contact met ze opneemt ter verificatie van echtheid.

Ook is het belangrijk dat je duidelijk en heldere films kan insturen van je werk.

Waarom kan inschrijving voor jou interessant zijn?

Veel klanten zullen waarderen dat je tot de beste in je vakgebied blijkt te horen, door te kunnen delen dat je na een strenge selectie jezelf in de TOP3 van Nederland en België mag scharen. De jury is internationaal en de controle is geweest op geheeld technieken, wat je werkelijk onderscheid van andere.

Het proces van deelname zal je bereik vergroten en je professionaliteit verstreken, daarnaast kan het heel leuk zijn om deze persoonlijke groei door te maken. Het winnen van deze prestigieuze prijzen geeft erkenning en waardering. Internationale exposure en promotie.

Wat zijn de kosten van inschrijving?

Inschrijfkosten zijn 195,00 per onderdeel. Naast registratie voor de International PMU Achievement Awards geeft deze inschrijving ook recht op het volgen van de tweede dag van het Nederlands PMU Congres.

Na de tweede dag van het congres wordt doormiddel van een spectaculaire feestavond, de winnaars door de internationale jury bekend gemaakt, hierbij dien je aanwezig te zijn om te kunnen winnen.

Wat kan ik winnen?

Je wint een schitterend International PMU Achievement Award en internationaal certificaat, naast een podiumplek tijdens het Nederlands PMU Congres.

Het Nederlands PMU Congres wordt bezocht door meer dan 175 internationale bezoekers.

Wil je meer weten over de winnaars van de afgelopen editie;

Klink dan op DEZE link.