Sprekers

Anoesh Vroomman

TOPIC: Welkom op het NPC, de toegevoegde waarde van een internationaal PMU congres in Nederland

Sinds 2005 gediplomeerd PMU specialist en -trainer voor cosmetische en paramedische procedures.
– Lid normcommissie bij Nen
– Partner/Distributor bij Swiss Color Nederland
– Owner and Founder bij SkinQuip Nederland

Dr. Sebastiaan van der Bent

TOPIC: complicaties Tattoo- & PMU inkt

Dr. S.A.S. van der Bent, dermatoloog (tt vh congres) en gespecialiseerd in allergieën, dermatochirurgie en proctologie. Opgeleid in Amsterdam UMC en oprichter van de Tattoo poli (locatie Alrijne Ziekenhuis, Leiden). De Tattoopoli is een spreekuur speciaal voor mensen met complicaties bij tatoeages, inclusief permanente make-up, medische tatoeages, amateur en professionele tatoeages.
– Bestuurslid van European Society of Tattoo and Pigment Research (ESTP)
– ‘Dermatoloog i.o. van het jaar’ in 2018
– Promotieonderzoek naar complicaties bij tatoeages, inmiddels meer dan 20 nationale en internationale publicaties

Tatyana Polivanova

TOPIC: Masterclass & demo Latino Eyeliner

Een masterclass volgen tijdens het NPC is meer dan alleen kijken. De masterclass trainer zal alle technieken aan de hand van een uitgebreide presentatie toelichten, zodat je precies weet wat ze doet en nog belangrijker, hoe ze het allemaal doet. Je mag de masterclass trainer ook alles vragen en natuurlijk de modellen na plaatsing van dichtbij bekijken. Zo wordt het wel heel makkelijk om in je salon, je nieuw geleerde techniek in de praktijk te gaan toepassen.

Ilias Sardellis

MASTERCLASS en TOPIC: Veilig verwijderen van pigment en inkt uit de huid, zonder lasertoepassingen.

Waarom wordt laserverwijdering afgeraden en wat zijn de werkelijke risico’s. Wat zijn veilige alternatieven en hoe worden deze toegepast. Een live demonstratie van het verwijderen van oude PMU en een stap voor stap uiteg over de manier van werken.

Een masterclass volgen tijdens het NPC is meer dan alleen kijken. De masterclass trainer zal alle technieken aan de hand van een uitgebreide presentatie toelichten, zodat je precies weet wat ze doet en nog belangrijker, hoe ze het allemaal doet. Je mag de masterclass trainer ook alles vragen en natuurlijk de modellen na plaatsing van dichtbij bekijken.

Dr. Stef Stienstra

TOPIC: The science of pigment prothesis, micro-pigmentation or ‘just a tattoo’?

Dr. Stienstra is niet zomaar een spreker. Wereldwijd staat deze biomedicus bekend om zijn kennis op het gebied van processen, die in de huid plaatsvinden na het plaatsen van een tatoeage of pmu. Zijn presentatie zal je verbazen, verbluffen en de kennis geven die je nodig hebt om je te onderscheiden als vakspecialist. Nooit meer jezelf afvragen waarom iets niet lukt na het plaatsen van je werk. Een mooie duidelijke uitleg over wat je dagelijks doet maar nooit hebt geweten.

– Heeft Biomedical sciences gestudeerd aan Universiteit van Groningen
– Spreker en Moderator van het ‘dermatology and cosmetology congress’ in Dubai

Paola Gateño

TOPIC: Medical PMU

Paola Gateño heeft tijdens haar carrière in Chili en daar buiten duizenden studenten opgeleid in cosmetische en medische PMU. Ze is gespecialiseerd in het trainen van medisch personeel met sterke ethische waarden in de eerste bestaande fellowship om de PMU-carrière te professionaliseren.

Ze is directeur van de nationale campagne #SOLOXTUSONRISA en de internationale campagne CRUZANDOFRONTERAS. Dit is gewijd aan het fysieke en psychologische herstel van vrouwen met borstkanker door middel van esthetische, paramedische en medische PMU.  Zo helpen ze hen hun zelfrespect te herstellen en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Ingrid Bregenzer

TOPIC: Pigment innovaties en ontwikkelingen

Ingrid Bregenzer  / CEO Swiss Color

Ingrid geeft wereldwijd vele presentaties over de toepassingen en veiligheid van pigmenten. Het merk SC is een begrip in meer dan 65 landen, wereldwijd.

Wat zijn haar ideeën voor de toekomst en wat is er nog allemaal mogelijk op het gebied van PMU.

Hager Boukraa

TOPIC: Halal SPMU

Hager Boukraa / Eigenaar HB Prive Academy Tunesie

Ontwikkelaar van de “Halal SPMU Arabian Kôhl”® techniek en de mogelijkheden hiermee. Lees ook meer erover in PMUmagazine Nederland, editie 12 / januari 2022.

Kyara Driessen

TOPIC: Powerbrows

Kyara Driessen / Eigenaar BeautyBar Kyara

Kyara volgde haar volledig Basis Opleiding bij SkinQuip en ontwikkelde zich zeer snel binnen haar vakgebied als absolute vakspecialist voor de mooiste powderbrows.

Haar ‘Airy powder by Kyara brows’ gooien in binnen- en buitenland hoge ogen.

Zij zal doormiddel van een mooie presentatie en demo laten zien hoe zij dit doet.

Kateryna Litynska

TOPIC: Prijswinnende liptechniek

Kateryna Litynska / Eigenaar Megastar Beauty

Kateryna is een perfectionist, met haar liptechniek werd ze winnaar van Wulop International.

Ze geeft inmiddels in binnen- en buitenland les en zal op het NPC een presentatie en demo geven over haar prijswinnende liptechniek.

Cristina Terschak

TOPIC: Realistic Eyebrows

Cristina Terschak / Hairstroke-techniek

Cristina Terschak is een PMU-artiest en -trainer, die momenteel de afgelopen 5 jaar optreedt binnen de Swiss Color Romania Academy in Boekarest, Roemenië.
Een natuurtalent in het tekenen van portret, de overstap naar een PMU-machine heeft een nieuw universum geopend voor het maken van kunstwerken.

Van de oude tattoo-technieken tot de hedendaagse, de reis bracht Cristina van het lokale podium naar internationale erkenning

Als meester in alle PMU-technieken, is ze continu bezig met het ontwikkelen en begeleiden van jonge talenten vanaf het begin om een ​​onafhankelijke PMU-artiest te worden.
Haar meesterwerk is een hairstroke-techniek gedaan met een elektrische machine genaamd ‘Realistic Eyebrows’, die de aandacht trok op PMU Red Carpet Congress en PMU Look Congress. Geïnspireerd door de schoonheid en diversiteit van de mens, ontwikkelt de hairstroke-techniek zich continu tot hyperrealisme.

Leo van der Laan

TOPIC: LCHV-hygiënerichtlijn

Leo van der Laan / Deskundige Infectiepreventie bij het LCHV

Leo van der Laan is Deskundige Infectiepreventie bij het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV) van het RIVM. Hij werkte daarvoor als inspecteur bij de GGD Noord- en Oost-Gelderland. Als DI-adviseur speelt hij al jaren een rol in het dossier Tatoeëren en Piercen. Sinds 2007 heeft hij een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de LCHV-hygiënerichtlijnen voor de uitvoering van PMU. Tijdens het congres zal Leo vertellen over de wet- en regelgeving en de nieuwe Europese norm. En wat dit betekent voor de praktijk van de PMU-specialist. Interessante informatie voor elke vakspecialist die graag wil weten wat er branche-breed toe doet.

Amalia Moreno

TOPIC: Areola pigmentatie

Amalia Moreno / Eigenaar Amalia Moreno Micropigmentacion

Amalia Moreno geeft tijdens het Nederlands PMU Congres een presentatie over areola reconstructie.

Zeg je medisch pigmenteren, dan zeg je Amalia Moreno! Tijdens een uitgebreide presentatie zal ze echt alles vertellen over de mogelijkheden van areola pigmentatie en de toepassingen.

Jenni Määttä

TOPIC: Microneedling en DermaSR littekenbehandelingen

Jenni Määttä / Eigenaar LONG LASTING BEAUTY

Jenni Määttä geeft tijdens het Nederlands PMU Congres een presentatie over Microneedling en DermaSR littekenbehandelingen.

Jenni staat in Finland en ver daarbuiten bekend om haar uitzonderlijke resultaten met microneedling en medisch pigmenteren.

Menu