Wat mag u verwachten als bezoeker?

U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden. NPC biedt aan iedereen wat hij/zij wilt. Zoekt u puur hoogwaardige informatieve sprekers zoals artsen, wetenschappers, productontwikkelaars of chemici die u de waarheid kunnen vertellen over allergieën, processen van pigment in de huid en risico’s van PMU? Zonder dat zij verbonden zijn aan een leverancier of sponsor?

Of bent u meer op zoek naar nieuwe wereldwijde technieken en mogelijkheden in de vorm van een masterclass of live demonstraties van grote artiesten uit ons vakgebied? Meekijken en praten met internationale trainers?

Dan bent u bij het NPC aan het juiste adres!

We laten u meekijken en de sprekers zullen alle informatie met u delen die nodig is om in uw eigen werk te laten groeien en ontwikkelen. Als starter en als ervaren PMU specialist.

Daarnaast is het NPC de perfecte plek om te netwerken. U kunt hierbij denken aan huidtherapeuten, schoonheidsspecialiste, andere PMU specialisten, dermatologen of andere specialisten die affiniteit hebben met ons vak.

De onderwerpen variëren van cosmetisch- tot medisch pigmenteren, derma- en microneedling. Een juiste balans die altijd zal blijven boeien.

  • Regulier ticket €795,- (ex BTW)
  • Optioneel internationale masterclasses bij te boeken (bijna vol)
  • Beide dagen zijn volledig verzorgd en inclusief lunch.
  • De tweede dag sluiten we af met een feestelijke avond.

Kortom een veelzijdig event waarbij een balans is gecreëerd tussen kennis, praktijk en ontspanning.

Dompel u twee dagen onder in deze permanente make-up beleving. Deel kennis met uw internationale voorbeelden, praat met Nederlandse artsen over hun ervaring met PMU en vraag uw collega uit de andere kant van Nederland naar haar ideeën en aanpak.

Menu