Sprekers 2023

(Reeds bevestigde sprekers)

Welkom op het NPC!

Anoesh Vroomman is directeur en founder van SkinQuip Nederland BV.

Het Nederlands PMU Congres is een initiatief vanuit haar gedachtegang over de ontwikkeling van PMU in Nederland. SkinQuip staat in binnen- en buitenland bekend om haar kwalitatieve opleidingen en masterclasses op het gebied van PMU, Medisch Pigmenteren, Microneedling en Removal. Concepten als: PMUmagazine, Veilige PMU Nederland en het NPC vallen allemaal onder de vlag van SkinQuip.

Samen met haar bevlogen team zal zij u graag welkom heten tijdens het congres!

TOPIC: complicaties Tattoo- & PMU inkt

Dr. S.A.S. van der Bent, dermatoloog (tt vh congres) en gespecialiseerd in allergieën, dermatochirurgie en proctologie. Opgeleid in Amsterdam UMC en oprichter van de Tattoo poli (locatie Alrijne Ziekenhuis, Leiden). De Tattoopoli is een spreekuur speciaal voor mensen met complicaties bij tatoeages, inclusief permanente make-up, medische tatoeages, amateur en professionele tatoeages.
– Bestuurslid van European Society of Tattoo and Pigment Research (ESTP)
– ‘Dermatoloog i.o. van het jaar’ in 2018
– Promotieonderzoek naar complicaties bij tatoeages, inmiddels meer dan 20 nationale en internationale publicaties

Dr. Stef Stienstra

TOPIC: The science of pigment prothesis, micro-pigmentation or ‘just a tattoo’?

Dr. Stienstra is niet zomaar een spreker. Wereldwijd staat deze biomedicus bekend om zijn kennis op het gebied van processen, die in de huid plaatsvinden na het plaatsen van een tatoeage of pmu. Zijn presentatie zal je verbazen, verbluffen en de kennis geven die je nodig hebt om je te onderscheiden als vakspecialist. Nooit meer jezelf afvragen waarom iets niet lukt na het plaatsen van je werk. Een mooie duidelijke uitleg over wat je dagelijks doet maar nooit hebt geweten.

– Heeft Biomedical sciences gestudeerd aan Universiteit van Groningen
– Spreker en Moderator van het ‘dermatology and cosmetology congress’ in Dubai

TOPIC: Medisch pigmenteren / dermatografie

Paola Gateño heeft tijdens haar carrière in Chili en daar buiten duizenden studenten opgeleid in cosmetische en medische PMU. Ze is gespecialiseerd in het trainen van medisch personeel met sterke ethische waarden in de eerste bestaande fellowship om hun PMU-carrière te professionaliseren.

Ze is directeur van de nationale campagne #SOLOXTUSONRISA en de internationale campagne CRUZANDOFRONTERAS. Dit is gewijd aan het fysieke en psychologische herstel van vrouwen met borstkanker door middel van esthetische, paramedische en medische PMU.  Zo helpen ze hen hun zelfrespect te herstellen en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Leo van der Laan

TOPIC: Specialisten panel on-stage (live vragen stellen)

Leo van der Laan is Deskundige infectiepreventie bij het RIVM. Als DI-adviseur speelt hij al jaren een rol in het dossier Tatoeëren en Piercen.
Tijdens het Nederlands PMU Congres, zal Leo onderdeel zijn van het live specialisten panel dat vragen beantwoord over ons vakgebied en zijn expertise.

Interessante achtergrondkennis voor elke vakspecialist die graag wilt weten wat er branche-breed toe doet.

TOPIC: Specialisten panel on-stage (live vragen stellen)

Ingrid is de CEO van Swiss Color. Ze zal onderdeel zijn van het vragenpanel dat on-stage aanwezig is uit diverse takken van ons vakgebied. Zij zal vragen beantwoorden over pigmenten en hun toepassingen. Live op het podium!

TOPIC & DEMO: Fineline tattoo

Olesya Chulkova komt speciaal overgevlogen uit Ierland naar het Nederlands PMU Congres. Zij zal een unieke demo en presentatie geven over fineline tattoo. Je kan als bezoeker meekijken en alles leren over de mogelijkheden en toepassingen.

Menu