TOPIC: Mini masterclass powderbrows/theorie & video demo on-stage

Pamela reist de wereld over met haar unieke powderbrow techniek. In deze uitgebreide Mini Masterclass deelt ze alle theorie met de bezoekers, en laat ze hen meekijken hoe de behandeling precies in zijn werk gaat, in de praktijk.

Je volgt dus live een mini masterclass powderbrow technieken van deze internationale Master Trainer. De behandeling wordt echter niet live gegeven op het podium, maar is wel via de opname, stap voor stap te volgen. Op deze manier hoef je niet uren mee te kijken tijdens een live demo, maar kan je wel alles zien en leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan