TOPIC: Nieuwe hygiënerichtlijnen en GGD handboek in de praktijk toepassen

Tara Toren / Trainers Manager

De nieuwe GGD richtlijnen zijn een feit, sinds begin dit jaar. Tara houdt zich binnen SkinQuip al jaren bezig met de inkadering en waarborging van veiligheid en hygiëne op de locaties. De nieuwe richtlijnen komen uitgebreid aan bod binnen de Basis Allround Opleiding (BAO) bij SkinQuip en de implementatie is voor haar dan ook bekend terrein.

Tara zal een uitgebreid presentatie geven over het maken van het handboek voor de keuring en zal de belangrijkste markers uit de nieuwe richtlijnen doornemen. Een interessante maar vooral ook praktische presentatie die je zal helpen bij je GGD keuring.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu