TOPIC: Nieuwe hygiënerichtlijnen en GGD handboek in de praktijk toepassen

Tara Toren / Trainers Manager

De nieuwe GGD richtlijnen zijn een feit, sinds begin dit jaar. Tara houdt zich binnen SkinQuip al jaren bezig met de inkadering en waarborging van veiligheid en hygiëne op de locaties. De nieuwe richtlijnen komen uitgebreid aan bod binnen de Basis Allround Opleiding (BAO) bij SkinQuip en de implementatie is voor haar dan ook bekend terrein.

Tara zal een uitgebreid presentatie geven over het maken van het handboek voor de keuring en zal de belangrijkste markers uit de nieuwe richtlijnen doornemen. Een interessante maar vooral ook praktische presentatie die je zal helpen bij je GGD keuring.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan